Behangwerken met topmerken
Meer pit op uw muren

Behang zorgt voor extra cachet in elke kamer in de woning. Het ruim gamma garandeert u een perfect resultaat dat past bij uw interieur.

Oude, nieuwe trend

Behangpapier is volledig terug van weggeweest. Er zijn heel wat jaren voorbij gegaan waar schilderwerken steeds de voorkeur kregen op behangwerken. Dit is inmiddels terug veranderd en meer en meer mensen kiezen opnieuw voor een mooi behangpapiertje aan de muur.

Merken

Bij Schilderwerken Van Dorpe – Verzelen maakt men gebruik van topmerken zoals Arte, Hooked On Walls,… Er kan gekozen worden tussen alle soorten behang, gaande van het klassiek papier tot vliesbehang of stoffen behang. Wenst u oude muren terug aantrekkelijk te maken? Dan kan dit met behulp van vliesbehang, dat overschilderbaar is met de gewenste verfkleur. Er is een ruime waaier aan diverse tinten beschikbaar.

Contactopname

Of u nu opteert voor sober of exclusief, voor trendy of klassiek, bij Schilderwerken Van Dorpe – Verzelen garandeert men een perfect eindresultaat zonder oneffenheden of loskomende randjes. Aarzel niet om contact op te nemen indien u interesse hebt om uw behangwerken regio Dentergem en omstreken te laten uitvoeren. U krijgt gericht advies zodat u bijgestaan wordt in het maken van de juiste keuze.

Contactgegevens

VV Schilderwerken
Markegemstraat 116
8720 - Wakken


Tel .:  051 67 01 04051 67 01 04
BTW BE 0847.459.108